Maşină spulberată de tren, în Maramureş! Un tânăr şi-a pierdut viaţa

Maşină spulberată de tren, în Maramureş! Un tânăr şi-a pierdut viaţa

O nouă tragedie a avut loc, în această dimineaţă, în judeţul Maramureş. Un tânăr de 20 de ani a fost murit după ce, maşina în care se afla a fost spulberată de un tren.

Din primele informaţii oferite de IPJ Maramureş, se pare că tânărul nu s-a asigurat înainte de a trece cu maşina peste calea ferată, în localitatea Fersig, şi a fost spulberat de trenul accelerat, care se venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Baia Mare. O altă cauză probabilă pentru accident ar putea fi şi faptul că era ceaţă în zonă, la ora respectivă

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București pe DC 65 în localitatea Fersig care intersecta calea ferată. Accidentul a avut loc în condiții de ceață și din primele informații rezultă că șoferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată. Tânărul decedat se afla singur în mașină”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru Mediafax.

Se pare că apelul a fost primit la ora 7.11, iar în urma coliziunii, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fără şanse de supravieţuire. Circulaţia în zonă a fost degajată şi se desfăşoară într-un ritm normal.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro