Mașini de lux vândute cu 3.900 de lei de ANAF! De ce documente ai nevoie dacă vrei să achiziționezi un astfel de autoturism
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 27.10.2022 la 10:48
Actualizat pe 27.10.2022 la 10:48
Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la licitație mașini de lux, începând cu suma de 3.900 de lei. Autoturismele în posesia cărora poate intra orice român, au fost confiscate de la persoanele care nu și-au plătit datoriile. De ce documente ai nevoie dacă vrei să achiziționezi un astfel de vehicul.
- Mașini de lux vândute cu 3.900 de lei de ANAF
- De ce documente ai nevoie dacă vrei să achiziționezi un astfel de autoturism
Mai multe mașini de lux au fost scoase la licitație de Agenția Națională de Administrare Fiscală. Prețurile pornesc de la 3.900 de lei pentru autoturisme ca BMW, Audi și Volvo. Gama de vehicule pusă la dispoziție cumpărătorilor de ANAF este extrem de variată, ceea ce înseamnă că șansele pentru a cumpăra un adevărat chilipir sunt destul de mari. Tot ce trebuie să faceți este să licitați prețul cel mai mare.
Mașini de lux vândute cu 3.900 de lei de ANAF
Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la licitație mașini de lux, începând cu suma de 3.900 de lei. Un BMW 535 i, de exemplu, a fost licitat pe data de 19 octombrie, iar prețul de pornire a fost de numai 3.954 lei.
De asemenea, și alte autoturisme de lux, cum ar fi un Audi A2 8P, la un an de fabricație mai nou decât cel al BMW-ului, a fost licitat cu un preț de pornire de la 10.859 lei, în timp ce pentru un Volvo V70 din anul 2000, prețul de pornire a fost de numai 3.954 lei.
Licitația pentru un Mercedes Benz E 220 CDI, fabricat în anul 2003, licitația a pornit de la 10.271 lei, iar pentru un Volkswagen 7M din anul 2004, 8.413 lei.
De ce documente ai nevoie dacă vrei să achiziționezi un astfel de autoturism
Înainte de a participa la licitație, dacă vrei să achiziționezi un astfel de autoturism, trebuie să știi ca vei avea nevoie și de câteva documente, cum ar fi:
- oferta de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei;
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, pentru persoanele juridice române;
- actul de înmatriculare tradus în limba română, pentru persoanele juridice străine,;
- copie de pe actul de identitate, pentru persoanele fizice române;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.