Măsură de precauţie în Timişoara! Şcoala în care doi elevi au fost diagnosticați cu coronavirus a fost închisă

Măsură de precauţie în Timişoara! Şcoala în care doi elevi au fost diagnosticați cu coronavirus a fost închisă © Arhivă

Prefectura Timiș a luat o măsură de urgenţă! Şcoala din care cei doi elevi diagnosticați cu virusul ucigaş din China a fost închisă vineri.

Decizia drastică a fost luată de Prefectura Timiș după ce doi elevi în vârstă de 16 ani au fost diagnosticați cu coronavirus.

Vineri, autorităţile au luat hotărârea de a suspenda toată cursurile din şcoală. Decizia vine după ce a avut loc o ședință a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta s-a ţinut la Prefectura Timiș.

La început, Direcția pentru Sănătate Publică Timiș a decis să suspende cursurile numai în clasa în care învaţă cei doi elevi din clasa a-IX-a. Testele adolescenţilor au ieşit pozitive cu  COVID 19.

La scurt timp, autoritățile au hotărât după două zile distanţă ca să suspende cursurile în toată şcoala. Această decizie va fi respectată până la data de 11 martie.

"Au fost puse în discuţie măsurile care trebuie luate la nivelul acestei unităţi de învăţâmânt şi, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică şi a Inspectoratului Şcolar General,
s-a luat, în unanimitate, hotârârea de suspendare a cursurilor la unitatea şcolară, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unităţi de învăţâmânt”
, a anunţat Prefectura Timiş într-un comunicat de presă, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro