Măsuri speciale luate în locurile de joacă. De teama coronavirusului, administratorii schimbă regulile

Măsuri speciale luate în locurile de joacă © Pixabay

Coronavirusul nu se mai oprește din a face victime. Numărul celor care sunt infectaţi cu virusul ucigaş din China, dar şi a celor care sunt izolaţi a crescut de la o zi la alta. În Italia numărul de cazuri a crescut într-o singură zi cu 50% şi cinci pacienţi au murit. De asemenea, la nivel global, numărul victimelor depăşit 3.000, iar numărul celor care au contactat virusul ucigaş din China a depăşit 89 de mii de oameni.

De când acest virus a ajuns şi în ţara noastră, autorităţile au luat măsuri speciale în mai multe domenii. Chiar şi Patriarhia a impus câteva reguli pentru credincioşii care merg la biserică.

Acum şi administratorii locurilor de joacă au luat măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Dacă până acum aceste locrui erau preferate atât de copii, cât şi de părinţi, acum tot mai mulţi români se tem să mai meargă în locuri aglomerate.

Din această cauză, administratorului unui loc de joacă din Braşov a luat câteva măsuri pentru a preveni contactarea virusului.

Astfel, cei care ajung în respectivul loc de joacă sunt obligaţi să se dezinfecteze la intrare.

Ba mai mult, paramedicii braşoveni sunt la dispoziţia tuturor vizitatorilor spaţiului de joacă. Toţi copiii sunt învăţaţi cum să se spele corect pe mâni, dar şi cum trebuie să se dezinfecteze înainte şi după ce folosesc jucăriile puse la dispoziţie.

Astfel, în jur de 26 de aparate cu soluţie dezinfectantă sunt amplasate în incinta locului de joacă din Braşov.

Raed Arafat a declarat că nu există la acest moment un tratament pentru coronavirus

"S-a spus clar că un tratament specific acestui virus, care să îl elimine, nu există la acest moment. Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă. Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro