Caz fără precedent la o maternitate din Botoşani. Un bebeluş avortat a refuzat să moară pentru încă 10 ore

Caz fără precedent la o maternitate din Botoşani. Un bebeluş avortat a refuzat să moară pentru încă 10 ore © Foto simbol Pixabay

Într-o maternitate din Botoşani, un bebeluş avortat a refuzat să moară. Fetiţa a mai trăit timp de 10 ore după intervenţie. Mama şi-a dorit să întrerupă sarcina la 23 de săptămâni din cauza unei malformaţii genetice.

După intervenţie, fetiţa a supravieţuit, dar mama s-a împotrivit manevrelor de reanimare. După 10 ore, bebeluşul a murit în braţele "mămicii de aur", cum este supranumit medicul. Femeia nu şi-a dorit-o în viaţă pentru că era diagnosticată intrauterin cu o malformaţie genetică care ar fi făcut să aibă un retard toată viaţa, potrivit spuselor lui Carmen Zaboloteanu.

Mărturia medicului a cutremurat întreaga ţară. Pentru că un astfel de caz marchează şi sensibilizează pe oricine până la lacrimi, cadrul medical nu va putea uita niciodată ce s-a întâmplat după această intervenţie.

"Ce puteam să-i facem decât să o ținem în brațe? Și nu știi ce să faci în situația aceasta. Mama nu a dorit să o vadă, să o știe, a plâns. dar… Și sunt multe cazuri. Unele rămân imprimate. Îmi amintesc locul unde a stat, numele, tot", a continuat medicul, potrivit botosaneanul.ro.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro