Matteo Politi, şi umilit, şi cu banii luaţi! “Parcagiul-chirurg” a primit o lecţie dură

+3 click pentru
galerie

Matteo Politi, parcagiul care făcea operaţii estetice în România şi, mai nou, s-a apucat şi de cântat, a fost făcut K.O. de judecători şi a fost obligat să scoată şi bani din buzunar.

Matteo Politi a sesizat, recent, Curtea Constituţională, susţinând că este o victimă a Codului de Procedură Penală. Articolul care l-a deranjat pe „medic” a fost art. 21, care prevede următoarele: „Introducerea în procesul penal a părții responsabile civilmente poate avea loc, la cererea părții civile sau a inculpatului”. Deşi spera că va mai tergiversa, cu cererea sa, procesul penal în care este acuzat de fapte grave, magistraţii au decis, în urmă cu dor câteva zile: „Respinge cererea formulată de petentul Politi Matteo, privind sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a prevederilor art. 21 alin. (1) din Codul de procedură penală, ca inadmisibilă. În baza dispoziţiilor art. 341 alin. (6) lit. a) din Codul de procedură penală respinge, ca inadmisibilă, plângerea formulată de petentul Politi Matteo, împotriva ordonanţei nr. 11158/P/2018 din data de 22.10.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, emisă în dosarul de urmărire penală cu acelaşi număr, precum şi împotriva ordonanţei nr. 580/II/2/2019 din data de 22.11.2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală obligă petentul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare”. Aşa că, pe lângă faptul că a fost pus cu botul pe labe, Politi trebuie să mai scoată şi 200 de lei din portofel.

După ce a stat o perioadă în spatele gratiilor, Matteo Politi a decis să iasă în public, să-și spună propria variantă și să se apere. “Eu am studii, dar diplomele mele nu au fost obținute aici. Nu am 8 clase, cum s-a spus. Am venit în România să profesez că medic și am făcut asta. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Am fost amenințat, șantajat de oameni cu legături în lumea interlopă. Sunt oameni care mi-au spus că mă lasă să operez în clinicile lor dacă le dau procent din tariful meu. A venit momentul să știe toată lumea cine sunt și să demonstrez totul”, a susţinut italianul.

Matteo Politi și-a lansat, recent, prima melodie și susţine că banii pe care îi va câștiga de pe urma piesei îi va oferi copiilor cu dizabilități. ”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super-melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro