Are 8 clase, se dă medic celebru şi operează pe bandă rulantă în România. "Am tresărit când am văzut că nu știe să-și pună mănușile"

+4 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai apreciaţi medici din România. Operează pe bandă rulantă şi numerose femei, în special, se lasă pe mâinile lui în spranţa că vor ieşi ca noi în urma operaţiilor estetice la care se supun.

Matthew Mode, medic celebru, cu studii impresionante în spate şi cu o experinţă de neegalat. Aşa îşi face reclamă medicul. De fapt, Matthew Mode se numeşte Matteo Politi, a terminat opt clase, nu are Bacalaureat, iar în acte, ultima meserie pe care a avut-o este cea de valet de parcare. În plus, Matteo Politi a fost condamnat în urmă cu câţiva ani, în Italia, la un an şi jumătate pentru că nu avea studii de specialitate şi pentru că a furat identitatea unui alt medic italian.

CITEŞTE ŞI: Revoltător! Un medic cu 11 000 de lei salariu a refuzat să trateze o pacientă pentru că în fişa ei scria "lipsa salarizării corespunzătoare"

„L-am văzut pe medic cum a intrat în grupul operator cu mâinile jos, și nu ridicate, așa cum e procedura!”, a spus una dintre asistente, potrivit Libertatea. „Am tresărit când am văzut că nu știe să-și pună mănușile”, a spus o altă asistentă.

„Sunt plecat din țară cu probleme de familie”, a spus medicul în cauză, potrivit sursei citate în momentul în care a fost contactat. Colegiul Medicilor București a confirmat cazul. "Am sesizat organele de urmărire penală".

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro