Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă în curte, aproape o săptămână, până au intervenit mascaţii!

Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă în curte, aproape o săptămână, până au intervenit mascaţii! © Foto simbol Facebook

Un medic ieşit la pensie din municipiul Beiuş şi-a ţinut soţia moartă în grădina casei până când mascaţii au tăbârat peste el, respectiv, aproape o săptămână. Poliţiştii au fost obligaţi să spargă uşa locuinţei ca să poată ridica sicriul expus în curte de bătrân. 

Soţia medicului a murit sâmbata trecută, din cauza unei boli. Bătrânul a amenajat un catafalc în curtea casei, unde a aşezat sicriul cu cadavrul soţiei sale, dorind, cel mai probabil, să o ţină aproape, potrivit ebihoreanul.ro.

Mediul din Bihor voia să-şi înmormânteze soţia în curte

Se pare că pensionarul le-ar fi spus vecinilor că nu a stabilit data înmormântării, pentru că aştepta o autorizaţie din partea Primăriei, dorind să-şi înmormânteze soţia în grădina casei. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor din Beiuş joi dimineaţă, la reclamaţia unuia dintre fiii bărbatului, şi el medic.

Fostul medic se bucura însă, de suportul celuilalt fiu, care avea aceeaşi dorinţă: să-şi înmormânteze mama în grădină. Cei doi au amenințat că vor da foc locuinţei în cazul în care sicriul femeii va fi luat, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia mascaţilor, care au spart uşa şi au intrat cu forţa în locuinţă.

În final, sicriul cu cadavrul femeii a fost luat şi transportat la capela orăşenească din cimitir. Bărbatul de 86 ani şi fiul său, în vârstă de 51 ani, care era de acord cu el, au fost duşi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro