"Medicii i-au salvat viaţa, dar au trebuit să îi taie un picior" / Mărturie cutremurătoare

+2 click pentru
galerie

Astăzi, la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Dana Războiu vorbește despre câinele labrador, Sarah, şi pisicuţa Miţa, care are doar trei picioruşe, pe care a reuşit să o salveze de la moarte. 

“Miţa a ajuns la noi în casă printr-o întâmplare, că tocmai construiam casa şi era şantier, aveam muncitori acolo şi m-am trezit în curte cu un puiuţ mic de pisicuţă, dar mic, nu ştiu dacă avea o lună. Şi îi aduceam mâncare şi muncitorii au ţinut-o cu ei acolo unde stăteau ei şi era un pic mai cald. Până într-o zi, când nu au mai văzut-o”, povestește Dana Războiu.

”Ne-au anunţat abia după trei zile că a călcat-o maşina pe pisicuţă şi că probabil e pe moarte sau a murit pe undeva.  A fost cumplit. Şi am dus-o la spital, medicii i-au salvat viaţa, dar au trebuit să îi taie un picior. Aşa că acum are trei picioare, e ca un iepuraş, sare când merge, dar ea nu are o problemă, de fapt. Că asta s-a întâmplat acum mulţi ani de zile, s-a obişnuit. Sare şi pe masă, sare pe chiuvetă”, continuă vedeta.

“Sarah fuge din curte. De multe ori îi spun: Primeşti afecţiune, primeşti mâncare, ai toată libertatea, ne plimbăm în parc şi cu toate astea, când prinzi poarta deschisă, fugi. Ce te apucă? Unde vrei să mergi, ce vrei să faci, de ce nu mai vii înapoi? Deja suntem cunoscuţi printre vecini că alergăm toţi, eu cu maşina, copiii pe jos, cel mare cu trotineta electrică, alergăm să căutăm câinele...”, adaugă Dana Războiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro