Medicul Monica Pop, reacție sfâșietoare după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu: „E prima dată în ultimii ani când nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou”

Medicul Monica Pop, reacție sfâșietoare după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu: „E prima dată în ultimii ani când nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou” © Facebook

Monica Pop este sfâșiată de durere după aflarea veștii morții Cristinei Țopescu! Medicul a oferit primele declarații. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare duminică seară, 12 ianuarie, după ce o vecină a sesizat la 112 că are suspiciunea că ceva s-a întâmplat cu jurnalista. Nu o mai văzuse de trei săptămâni și a văzut doi câini morți, în anexa locuinței. Sigură de faptul că aceasta nu și-ar fi lăsat animalele de companie fără hrană, s-a îngrijorat. 

Monica Pop a intrat în direct la Antena 3 și a oferit primele declarații, după aflarea veștii care a cutremurat o țară întreagă. 

"Nu am cuvinte, nici nu pot să vorbesc. E prima dată în ultimii ani când Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva. Mama Cristinei trăiește. Mie nu-mi vine să cred. Nu știu cum s-a putut întâmpla. Ajuta toate animalele posibile pe care le întâlnea în drumul ei. Avea câini și acasă, mergea și la un adăpost să le ducă de mâncare. Un om deosebit. Mai ieșeam din când în când la masă, mergeam și la spectacole împreună", a spus Monica Pop. 

Medicul o sunase pe 27 decembrie, la o zi după ce Cristina Țopescu a postat ultima dată pe rețelele de socializare. Jurnalista nu a răspuns. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro