Mega Image, ultima decizie, în contextul pandemiei de coronavirus: Ore speciale de acces pentru persoanele vârstnice și cele cu dizabilități

Mega Image, ultima decizie, în contextul pandemiei de coronavirus © Facebook

Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, fapt care a dus și la decretarea stării de urgență pe teritoriul țării noastre. Autoritățile și medicii se luptă pentru a încerca să oprească răspândirea virusului.

Pe lângă autorități, și marile lanțuri de magazine au luat măsuri pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19.

Dacă în unele magazine găsim geluri dezinfectante sau semene pentru a păstra distanța corespunzătoare, Mega Image vine acum cu o nouă decizie.

Retailerul a luat o măsură de ultim moment pentru a veni în sprijinul populație. În special, în ajutorul persoanele în vârstă și a celor cu dizabilități.

Atsfel, conducerea marelui retailer a hotărât ca pentru fiecare magazin Mega Image și Shop&Go să fie ore speciale de acces pentru persoanele mai sus menționate.

La nivelul întregii țării, magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise în mod special pentru bătrâni și pentru persoanele cu dizabilități în intervalul orar 07:00 – 08:00.

Noua regulă a magazinelor va fi pusă în aplicare începând cu data de 23 martie. Timp de o oră, în intervalul orar menționat, în incinta magazinelor vor avea voie să intre doar persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro