Meme Stoica, așa cum nu a mai fost văzut niciodată / Imagini exclusive

+3 click pentru
galerie

Cunoscut, în special, din poziția de om de bază la FCSB, Meme Stoica are o latură pe care o ține la adăpost de ochii lumii, dar care, totodată, ar putea explica ieșirea sa violentă, din 2005, când a coborât din lojă și a lovit un suporter.

Directorul sportiv al FCSB apare în mai multe fotografii postate pe un site de socializare, într-o ipostază complet nouă. Mâna dreaptă a lui Gigi Becali se află alături de unii dintre cei mai periculoși bătăuși bucureșteni, care se învârt în anturajul clubului. Unul dintre ei este Ștefan Dediu, arestat în dosarul de lipsire de libertate deschis odată cu răpirea și sechestrarea hoților care i-au furat mașina lui Becali.

Un alt personaj, cu mare notorietate în lumea interlopă, este fostul boxer Iulian Ioniță, cunoscut sub numele de “Buză”. De altfel, acest Buză a mai apărut alături de Meme Stoica și în contextul unui scandal care a avut loc în 2013, la Skopje, unde Steaua avea meci cu echipa locală, Vardar. Atunci, ar fi luat cu forța telefonul unei jurnaliste, pentru a șterge niște imagini surprinse de aceasta.

Ce surprinde, în principal, este faptul că, în imaginile respective Meme Stoica apare îmbrăcat în tricou negru, mulat, pantaloni de trening și bocanci, costumație care îl face să pară, mai degrabă, pregătit de “intervenție” alături de echipa de bătăuși. De altfel, în 2005, acesta a și fost implicat într-un scandal violent, după ce, la un meci al Stelei, a coborât din lojă și a lovit, cu pumnul, un suporter.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro