Mesajul Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că va prezenta „Acces Direct”, din toamnă

Mesajul Mirelei Vaida, după ce s-a aflat că va prezenta „Acces Direct”, din toamnă © PR

Mirela Vaida a oferit prima reacție în mediul online, după ce s-a aflat că se va întoarce la cârma emisiunii „Acces Direct”, din toamnă. Vedeta este extrem de entuziasmată și a transmis un mesaj plin de entuziasm.

În urmă cu puțin timp, a fost făcut public faptul că Mirela Vaida va prelua ștatefa „Acces Direct”, din această toamnă. Tot în urmă cu puțin timp, frumoasa prezentatoare a transmis și câteva cuvinte pentru prietenii ei virtuali, care o așteaptă cu nerăbdare.

„Oare cine?? 😊 Dragii mei, aștept de ceva vreme să vă dau vestea asta: mă întorc la muncă! Din septembrie, zilnic, în direct! Pe Antena 1! Vă îmbrățișez!! 💖🙏😘”, a transmis Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

Începând din aceasta toamnã, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor pentru douã ore în platoul Acces Direct, de la Antena 1.

Mesajul Simonei Gherghe

Ieri, Simona Gherghe și-a anunțat admiratorii că nu se va mai întoarce la „Acces Direct”, dar că, în curând, va reveni cu un nou proiect, tot la Antena 1.

Moderatoarea a mărturisit că acum a intrat într-o altă etapă, iar decizia de a nu mai prezenta emisiune „Acces Direct” îi aparține în totalitate, după multe nopți nedormite și zile cu bune și cu rele. Simona Gherghe le-a spus fanilor săi de pe Instagram că momentan se dedică în totalitate vieții de mămică și se află încă în concediu postnatal, însă nu va renunța niciodată la televiziune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro