Mesajul dureros al soției românului mort la Kabul. Femeia a rămas singură, cu doi copii cu nevoi speciale

Mesajul dureros al soției românului mort la Kabul. Femeia a rămas singură, cu doi copii cu nevoi speciale © Facebook

Este mare durere în familia lui Ciprian Ștefan Polschi, militarul român care a fost ucis joi, în urma unui atentat terorist, în capitala Afganistanului. Îngenuncheată de durere, soția militarului, care a rămas singură cu doi copii cu nevoi speciale, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Ciprian Ștefan Polschi a lăsat în urma sa o familie îndurerată, la numai 38 de ani. Se afla în misiune în Afganistan, acolo unde muncea pentru a strânge bani pentru cei doi copii născuți cu probleme de sănătate, ce necesită terapie.

Mesajul dureros al soției militarului

În urma lui Ciprian au rămas soția Mihaela și doi Băieți: Gabriel (11 ani) și Alex (9 ani). Ambii au rămas fără tată.

Chiar cu o lună jumătate înainte de tragedie, soția lui Ciprian posta mesaje emoționante, alături de fotografii de familie, în care îi ura bărbatului iubit să se întoarcă bine și sănătos din misiune.

După ce tragedia s-a produs, însă, femeia a schimbat tonul și a postat un mesaj sfâșietor, în care explică faptul că nu se poate împăca cu faptul că soțul ei nu mai este.

„Nu pot concepe ideea că a murit soţul meu astăzi”, a scris Mihaela, pe Facebook.

Ciprian a fost decorat postmortem

Ciprian Ștefan Polschi a murit joi dimineață, ca urmare a atentatului terorist ce a zguduit orașul Kabul, din Afaganistan. După tragedie, militarul a fost avansat postmortem, la gradul de sublocotenent, fiind apoi și decorat cu Ordinul Național „Steaua României”, în grad de cavaler cu însemne pentru război.

Trupul militarului va fi adus în țară duminică, urmând să fie înmormântat cu onoruri militare, în Cimitirul Eroilor din Buzău.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro