Ţi se face pielea de găină. Ce a făcut soţia lui Silviu, după ce tânărul şi-a dat viaţa pentru a salva doi copii de la înec

+2 click pentru
galerie

Ţi se face pielea de găină. Ce a făcut soţia lui Silviu, după ce tânărul şi-a dat viaţa pentru a salva doi copii de la înec © Facebook

Vestea că Silviu Iosif, tânărul de 32 de ani, a murit la mare, în timp ce salva doi copii, a şocat pe toată lumea. Toţi cei care l-au cunoscut s-au declarat întristaţi şi plini de durere la auzul veştilor teribile.

Gestul făcut de soţia sa a impresionat pe toată lumea

La puţin timp după ce a apărut vestea că Silviu Iosif a fost găsit decedat, soţia sa, Claudia, a făcut un gest emoţionant. Femeia şi-a schimbat footgrafia de profil de pe Facebook cu una de doliu, prin acest gest încercând să-şi arate durerea pierderii bărbatului iubit.

De asemenea, Claudia a transmis şi un mesaj care i-a cutremurat pe toţi cei care l-au citit. "Eroul nostru, te vom iubi mereu", este mesjul transmis de Claudia. Aceasta face referire la faptul că soţul său şi-a dat viaţa pentru a salva doi copii de la înec. Tragedia a avut loc sâmbătă, pe litoral.

Prietenii au transmis mesaje de condoleanţe

Imediat după getul făcut de soţia tânărului, prietenii şi cei care l-au cunoscut au transmis mesaje pline de durere. Oamenii au vrut să arate în acest fel că sunt alături de familia greu încercată.

"Condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte, Câtă durere!😪 În asemenea momente, cuvintele sunt de prisos. Refuz să cred ca-i adevarat!, Dumnezeu sa-l odihnească în pace!, Sincere condoleanţe, Claudia! Dumnezeu să vă dea putere şi să aibă grijă de voi😥, Condoleanţe! Îmi pare foarte rău pentru pierderea lui!!😓😭😭", sunt câteva dintre mesajele transmise de prieteni.

Vă reamintim că Silviu Iosif a murit râmbătă, după ce a salvat de la moarte doi copii. Trupul său neînsufleţit  afost găsit duminică dimineaţă, aproape de plaja Olimp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro