Prietenii sunt împietriţi de durere, după sinuciderea Ştefaniei. "Ceasul despărţirii a sosit"

Prietenii sunt împietriţi de durere, după sinuciderea Ştefaniei. "Ceasul despărţirii a sosit" © Facebook

Prietenii şi cunoştinţele sunt devastaţi după moartea tragică a Ştefaniei, o elevă de doar 15 ani, care şi-a pus capăt zilelor, luni seara, în Olimp. Oamenilor nu le vine să creadă că fata nu mai este.

Gestul cutremurător făcut de prietenii Ştefaniei

Ştefania era o fată bună, prietenoasă şi plină de viaţă. Se pare că ea ar fi avut un şoc după ce ar fi luat o notă mică la şcoală, iar profesoara ar fi certat-o. Momentan nu s-a confirmat dacă este vorba cu adevărat de aşa ceva, însă din primele informaţii se bănuieşte că Ştefania ar fi fost afectată foarte tare de nota mică pe care cadrul didactic i-ar fi dat-o

Ba chiar cu puţin timp înainte de tragedie, Ştefania ar fi vorbit cu un prieten, căruia i-ar fi spus ce are de gând să facă. Eleva s-a aruncat de pe o clădire din Olimp, iar un martor a văzut totul. Acesta a chemat de urgenţă salvarea, însă medicii nu au mai avut ce să-i facă.

La scurt timp după vestea teribilă, prietenii Ştefaniei au făcut un gest cutremurător. Şi-au schimbat fotografiile de pe Facebook cu unele de doliu, în semn de durere în urma pieederii bunei lor prietene.

De asemenea, adolescenţii au transmis şi mesaje pline de durere în mediul online, cu toţii plângând-o pe Ştefania, tânăra care a plecat prea devreme dintre noi.

"Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, dragă prietenă! 😭💔, Dumnezeu să o ierte şi să o aşeze de-a dreapta Tatălui, să o odihnească în pace,  Dumnezeu să o ierte 😥😥😥", sunt mesajele transmise de prietenii Ştefaniei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro