Prietenii lui Răzvan, românul de 21 de ani mort într-un accident în Germania, sunt devastaţi. "Nu te vom uita niciodată"

+3 click pentru
galerie

Prietenii lui Răzvan, românul de 21 de ani mort într-un accident în Germania, sunt devastaţi. "Nu te vom uita niciodată" © Foto: Facebook

Răzvan Lipovanu a murit într-un teribil accident rutier în Germania, chiar la puţin timp după ce reuşise să-şi cumpere maşina la care a visat mereu. Tânărul a plecat la plimbare şi din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, iar maşina sa a intrat în mai mulţi copaci. Răzvan nu a mai avut nicio şansă.

Tânărul din Paşcani plecase cu tatăl lui în Germania pentru o viaţă mai bună. Şi-a lăsat prietenii şi rudele acasă, în speranţa că îi va fi mai bine. La puţin timp după ce s-a aflat teribila veste că Răzvan a murit, prietenii au transmis mesaje pline de durere pe reţelele sociale. 

"Nu te vom uita niciodată, Dumnezeu să te ierte, prieten drag, Drum bun, drag frate", sunt mesajele prietenilor, care, de altfel, şi-au schimbat şi fotografiile de profil de pe reţelele sociale cu unele de doliu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro