Mesajul cutremurător al soţului jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni. Fiica lui încă este în comă: "Bucurați-vă de viață și trăiți clipa"

+2 click pentru
galerie

Mesajul cutremurător al soţului jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni © captură video

Bărbatul care a pierdut totul într-o secundă pe 14 noiembrie 2018, când soţia lui, Irina Cristina Airinei, a fost ucisă de un şofer vitezoman pe o trecere de pieton din Suceava, a spus câteva vorbe cutremurătoare. Fiica lui este încă în comă, iar el speră la un miracol. 

La două luni de la tragedie, Victor Maniliuc, soţul jandarmeriţei ucise, nu a apucat să îşi plângă pierderea, pentru că trebuie să fie alături de fiica lui, Larisa, care se află în continuare în comă, într-un spital din Capitală. "Bucurați-vă de viață și trăiți clipa", îndeamnă Victor Maniliuc, sfâşiat de durere.

Fetiţa de nici doi ani a fost rănită grav, acum poate respira fără ajutorul aparatelor, dar este în continuare în comă. Poliţiştii şi jandarmii din toată ţara au început să strângă bani pentru tratamente. Tatăl fetiţei o veghează zi şi noapte de la incident.

„Evoluții sunt. Pași se fac, în sensul motricității. În rest, nefiind în stare de conștiență și deci neputând coopera, nu poate fi evaluată chiar dacă este trezită din coma profundă. La șase luni se trage linie și se va putea spune că se vede o evoluție, o stagnare sau un regres”, a declarat tatăl micuţei, pentru Libertatea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro