Mesajul disperat al unui român captiv în iadul din Cambodgia!

+5 click pentru
galerie

Condamnat pe viaţă, pentru trafic de droguri, un român a lansat un mesaj disperat, în speranţa că va fi transferat în ţară din "lagărul" din Cambodgia.

Interlopul orădean Adrian-Călin Varadi, poreclit "Bujie", trăieşte un adevărat coşmar în puşcăria din Cambodgia în care a fost închis, pentru trafic de droguri. "Sunt condamnat pe viaţă, pentru trafic de droguri. Pe 23, luna asta, am ultimul recurs. Nu avem nici pat, dormim pe jos. Suntem 94 în cameră. Avem voie să ne spălăm de două ori pe zi, ne dau câte o găleată cu apă. Dormim unul peste altul. Ziua nu avem nicio activitate, stăm în cameră, nu ne lasă la lucru. În fiecare zi mâncăm orez. (...) Dacă ai bani, găseşti orice. Un MP4 Player costă 100 de dolari, un telefon – 200, iar un iPod cu net – 350 de dolari. E ca la târg. (...) Fratele meu are bani, însă nu vrea să îmi trimită. Sunt abandonat şi de familie, şi de statul român", a declarat traficantul român, care a lansat şi un mesaj, în speranţa că va înduioşa autorităţile din ţara natală.

Orădeanul Adrian-Călin Varadi a fost condamnat de un tribunal din Cambodgia la închisoare pe viață pentru trafic de droguri. El a fost arestat pe 14 august 2016 pe aeroportul internațional din Phnom Penh, la sosirea din Brazilia, având ascunse în bagaj 4,96 kg de cocaină.

Alături de Varadi a fost condamnat și cetățeanul nigerian Chukwuemeka Ibe, 35 de ani, arestat în aceeași zi, în timp ce aștepta în camera de hotel să-i fie predate drogurile, pe care urma să le transporte în țara vecină, Thailanda. „Instanța a decis să-i condamne pe fiecare la închisoare pe viață și la plata unei amenzi de 40 milioane de riel (10.000 de dolari)”, s-a menţionat în sentință.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro