Mesajul emoţionant al colegilor poliţistului din Suceava care s-a sinucis: "Să ne aştepţi, vom veni cu toţii..."

Mesajul emoţionant al colegilor poliţistului din Suceava care s-a sinucis: "Să ne aştepţi, vom veni cu toţii..."

Poliţiştii din Suceava au avut parte de un şoc, atunci când şi-au găsit colegul spânzurat, în propria casă.

Daniel Dumitrescu, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a decis să îşi pună capăt zilelor într-un mod terifiant, la vârsta de doar 28 de ani.

Poliţistul se întorsese recent din luna de miere. El se căsătorise de câteva luni cu o colegă de serviciu, însă nimic nu prevestea gestul bărbatului.

Daniel Dumitrescu ar fi avut o altercaţie cu proaspăta lui soţie, în seara zilei de marţi, 18 februarie, motiv pentru care femeia a plecat la mama ei.

De supărare, agentul de poliţie s-ar fi plimbat cu maşina pe străzile din Rădăuţi, apoi a scris mesaje de adio pentru toţi apropiaţii.

Pe 19 februarie, colegii bărbatului au venit la locuinţa acestuia pentru că bărbatul nu răspundea la telefonul de serviciu. Ei au fost cei care l-au găsit pe agent spânzurat cu o cravată de clanţa unei uşi.

Deşi nimeni nu a înţeles motivul pentru care Daniel Dumitrescu a luat hotărârea de a-şi pune capăt zilelor, colegii de unitate au transmis un mesaj emoţionant pentru colegul lor.

„Îţi cerem un singur lucru... să ne aştepţi, vom veni cu toţii, mai devreme sau mai târziu. Îţi vom prelua misiunea şi o să îţi dăm raportul cu rezultatele noastre atunci când ne vom revedea. Sper să nu ne facem de ruşine, dragul meu camarad. Sper sa îţi aduc veşti despre o lume mai bună, mai sigură, despre dragoste şi armonie, aşa cum ai visat tu. Îţi mai cer un favor, dragul meu coleg... să ne mai aştepţi puţin, avem si noi câteva datorii de achitat faţă de cetăţeni“, a scris pe Facebook Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii din Suceava, victime ale decepţiilor în dragoste

Cazul lui Daniel Dumitrescu nu este primul de acest gen. Un alt poliţist din Suceava s-a sinucis, în vara anului trecut. El s-a împuşcat în cap, după ce divorţase de soţie. Bărbatul a lăsat un mesaj prin care şi-a explicat gestul.

„Probabil se vor auzi din nou fel şi fel de lucruri exagerate, veţi încerca să scoateţi iar vorbe despre mine, că de fapt a fost alt motiv care a stat la această decizie, dar e doar părerea voastră... Adevăratul motiv care m-a împins la acest gest e faptul că nu am suportat că persoana ce o iubesc s-a «aruncat» în braţele altei persoane, în ciuda a tot ceea ce a fost şi într-un timp aşa de scurt“, a scris poliţistul. Mesajul era însoţit de o fotografie în care apăreau doi îndrăgostiţi pe o bancă.

Psihologii din sistem sunt de vină?

După decesul agentului Aursulesei, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, Bogdan Bănică, a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşe neprofesionalismul psihologilor care lucrează în sistem. 

„Poziţia mea, în calitate de lider sindical, vis-a-vis de neprofesionalismul şi de neimplicarea psihologilor unităţii este perfect justificată. Dacă problemele lui Ionuţ, personale şi familiale, erau cunoscute şi ar fi trebuit să fi fost cunoscute, obligatoriu, dar obligatoriu, la propunerea şi la solicitarea psihologului unităţii trebuia să i se ridice armamentul din dotare“, a declarat Bănică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro