Mesajul emoționant al doctorilor de la spitalul Victor Babeș pentru români, în pandemie de coronavirus. În instituția medicală s-au vindecat 53 de persoane

Mesajul emoționant al doctorilor de la spitalul Victor Babeș pentru români, în pandemie de coronavirus. În instituția medicală s-au vindecat 53 de persoane © Pixabay

Numărul pacienților infectați cu virusul ucigaș din China crește de la o zi la alta. Din fericire, și numărul celor vindecați este în creștere. La Spitalul De Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara 53 de persoane au reușit să învingă boala. Iată ce mesaj le-au transmis medicii românilor!

Astăzi, medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara le-au transmis colegilor din instuția medicală, dar și românilor care stau acasă un mesaj extrem de emoționant.

„Dragi colegi, suntem la începutul unui război destul de dificil, dar împreună sunt convins că vom reuși să câștigăm acest război. Trebuie să fim solidari, trebuie să fim calmi, trebuie să fim responsabili și să acționăm așa cum trebuie, să avem grijă atât de noi cât și de pacienții noștri ca boala și lucrurile să evolueze bine. Sunt convins, vă cunosc, și sunt convins că aceste lucruri vor funcționa cum este cel mai bine în interesul pacienților noștri. Și sunt convins că în anul 2021 ne vom întâlni la o bere și la un spectacol în Timișoara”, a transmis doctorul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase.

Un alt doctor susține că împreună putem trece peste această perioadă dificilă.

„Mesajul este că numai împreună putem face. Doar împreună și cu o activitate excepțională din partea cadrelor putem să facem față acestei provocări cu care, de fapt, nu am fost obișnuiți până în acest moment”, a spus doctorul Dorin Vancea, șeful secției de Pneumologie.

Cadrele medicale spun că la fel cum oamenii au nevoie de doctori, așa au și ei nevoie de oameni. Prin intermediul mesajului, acesta le cere oamenilor să doneze și să stea acasă.

„Noi suntem aici pentru voi și vrem să fiți și voi alături de noi! Donați și stați acasă! Asta e cel mai important acum! Tot ce puteți face pentru România este să stați acasă!”, au transmis cadrele medicale în intermediul unui videoclip.

„Stați acasă, izolați-vă și de asemenea avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră în acțiunile noastre”, adaugă și medicul Ovidiu Fira-Mlădinescu.

„Vă rog frumos, stați în casă! Doar așa putem să stopăm infectarea în masă a populației!”, a spus doctorul Voichița Lăzureanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro