Mesajul lui Alexandru Cumpănaşu, după ce Dincă a declarat că Luiza a fost traficată: "Găsiţi-ne fetele!"

Mesajul lui Alexandru Cumpănaşu, după ce Dincă a declarat că Luiza a fost traficată: "Găsiţi-ne fetele!" © arhivă

În timpul audierilor de joi, Gheorghe Dincă a scris nu mai puţin de 20 de pagini în care a făcut noi dezvăluiri! Le-a recunoscut procurorilor că a avut mai mulţi complici în cazul răpirii Luizei şi nu a mai susţinut varianta uciderii acesteia. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a avut o primă reacţie!

Alexandru Cumpănaşu a reacţionat pe reţelele de socializare după audierile de joi, 9 ianuarie. Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţia în cazul Luizei Melencu. Acum, "monstrul din Caracal" susţine că nu a omorât-o pe Luiza, aşa cum declarase timp de şase luni, ci că fata a fost traficată. 

De asemenea, în cazul răpirii fetei, în luna aprilie a anului trecut, Gheorghe Dincă spune că a avut mai mulţi complici.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a avut o primă reacţie în acest context. Alexandru Cumpănaşu le-a cerut autorităţilor să le găsească pe victimele lui Gheorghe Dincă şi a atras atenţia asupra faptului că a avut dreptate încă de la început. 

Mai mult, Alexandru Cumpănaşu este sigur de faptul că nu e vorba cu adevărat de omor nici în cazul Alexandrei Măceşanu. 

"Găsiţi-ne fetele!!! Am avut dreptate de la început: Alexandra şi Luiza au fost şi sunt victimele unei reţele de trafic de persoane!!! Conform declaraţiei de astăzi a monstrului. Acesta declară că nu a omorât-o pe Luiza, ci că a fost traficată. Sunt absolut convins că a procedat la fel şi în cazul Alexandrei. Ce face DIICOT acum? Cine sunt cele trei persoane la care a ajuns Luiza? Ce a făcut cu Alexandra?! Nu cred toate prostiile acestuia. Atât cred: Fetele nu sunt fost omorâte, ci traficate. Atât cred din ce spune Dincă! Le-a râs în nas procurori despre arderea în butoi", a scris Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro