Răsturnare de situaţie! Mesajul primit de poliţistul din Timiş, înainte de a pleca în misiunea în care şi-a găsit sfârşitul

Răsturnare de situaţie! Mesajul primit de poliţistul din Timiş, înainte de a pleca în misiunea în care şi-a găsit sfârşitul © arhivă - captură Antena 3

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului din Timiş, Cristian Amariei, care a fost ucis de Ionel Marcel Lepa. Mesajul pe care l-a primit agentul înainte de a pleca în misiune dă totul peste cap!

Se pare că, înainte de a pleca în misiune, Cristian Amariei ar fi primit un mesaj de la şeful Serviciului Rutier Timiş. În acest mesaj, oamenii legii erau informaţi că trebuie să urmărească un autoturism, fără să se specifice gradul de pericol la care erau expuşi.

Ordinul ar fi fost dat de șeful Serviicului de Investigații Criminale, potrivit antena3.ro.

Cristian Amariei a fost condus pe ultimul drum joi, 6 iunie. Familia, prietenii, colegii, poliţişti din întreaga ţară, dar şi alţi oameni şocaţi de povestea lui au participat la funerarii. Cu toţii sunt, în continuare, devastaţi de durere. O soţie şi doi copii au rămas fără omul lor de sprijin.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro