Mesajul sfâşietor transmis de mama lui Bogdan Şeitan, după ce artistul a murit la vârsta de 31 de ani

+2 click pentru
galerie

Mesajul sfâşietor transmis de mama lui Bogdan Şeitan, după ce artistul a murit la vârsta de 31 de ani © Facebook

Durere fără margini în familia lui Bogdan Şeitan, artistul care s-a stins din viaţă la vârsta de 31 de ani. Mama lui este sfâşiată şi, cu greu, şi-a găsit cuvintele şi a scris un mesaj pe reţelele de socializare. 

Bogdan Şeitan a lăsat în urmă cu familie care l-a iubit enorm. Acesta mai are o sorăc are este căsătorită şi are şi un copil, iar ei îi vor fi alături mamei acestuia, pentru a trece peste încercarea grea. 

"ODĂ PENTRU BOGDAN

Nu e bine să te întrebi, DE CE? insa eu o să întreb intodeauna, de ce el; puiul meu, care pe nimeni nu a deranjat sau supărat? Era facut din iubire, dragoste şi daruire, nu există ;"al meu"tot ce avea era; al nostru UN INGER, BLAND, FRUMOS, CALD care a luat cu el tot ce preţuiam mai mult iî viata; insă acum au rămas ceilalţi, lângă care trebuie să fiu, am nevoie de putere si rabdare INGERUL MEU;B-G-D,durerea unei mame nu poate fi exprimată si nici spusă; cuvintele sunt prea sarace, mergi in pace; INGER FRUMOS! DUMNEZEU SA TE IERTE pentru cele greşite si cele nefacute,erai prea tanar,iar daca ceva a fost fara voie sau ştiintă! DUMNEZEU SA-L IERTE! 

Acum e în grija ta DOAMNE ajuta-l să aibă linişte si pace; de acum TU ESTI INGERUL NOSTRU ştim ODA PENTRU FIUL MEU; INGERUL BOGDAN! că o să ne veghezi si o să ne porti de grija, la fel cum ai facut-o si aici. Mama şi bunicii, cine doreste să-si ia rămas bun; sâmbăta la ora 11:30 la biserica din piaţă, va rămâne timp de o oră, la 12 are loc înmormantarea la noul cimitir din Slobozia, asteptam pe toti cei care l-au pretuit ca de cunoscut.

Cred că l-au cunoscut destui. INGER DRAG PE PAMANT, ieri; 11/09/2019 inima ne-ai frant e gol in urma ta, cine ne va mangaia? Rămâne sora ta cu puiul ei micuţ si sotul ei dragut, care la căpătai ţi-au stat; 3 zile s-au rugat şi apoi sufletul l-ai sfărâmat, te aşteptau la uşa frumos, ca o papusă dar a iesit un medic bărbos şi ne-a intors LUMEA PE DOS. AMIN! VESNIC VEI TRAI IN INIMILE NOASTRE!", a scris Monica Şeitan.

Bogdan Șeitan a murit prematur, la doar 31 de ani. Artistul s-a stins din viață în urma unei scurte suferințe și a lăsat în urma lui numai lacrimi și durere. 

Pagina de socializare a lui Bogdan Şeitan s-a umplut imediat de mesaje de condoleanțe pentru familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro