Mesajul transmis de familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul grav: "Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate"

Mesajul transmis de familia lui Mario Iorgulescu, după accidentul grav: "Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate" © Facebook

Familia lui Mario Iorgulescu a transmis un mesaj, după câteva ore de la accidentul grav în care acesta a fost implicat, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Mario se află în stare gravă la spital. 

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului , fiul președintelui LPF acuza dureri în zona spatelui și a fost transportat imediat la Spitalul Elias din București. Medicii au constatat că Mario Iorgulescu avea hemoragie internă. A fost supus imediat unei intervenții chirurgicale. Acum, Mario Iorgulescu este în stare gravă, după ce medicii i-au scos intestinul subțire. Este în comă indusă.

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu", este mesajul transmis de familia Iorgulescu. 

Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe Gino Iorgulescu la doar câteva de când fiul său a fost implicat în accidentul rutier grav. Gino Iorgulescu a mers la un restaurant, alături de câțiva apropiați. În imagini se poate observa cum șeful LPF este abătut și trist, cu gândul doar la fiul său, care a fost supus și unei intervenții chirurgicale, după accident.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro