Mesajul unui preot din Prahova a stârnit controverse în mediul online. La ce i-a îndemnat omul bisericii pe credincioși după anunțul făcut de ministrul Marcel Vela

Mesajul unui preot din Prahova a stârnit controverse în mediul online © Facebook

Sâmbătă seara, ministrul de Interne, Marcel Vela, a ieșit public și a vorbit despre noile măsuri ce vor fi adoptate în contextul pandemiei de coronavirus.

Marcel Vela a declarat sâmbătă seara, printre altele, că slujbele religioase vor fi ținute doar online sau la televizor. După mesajul ministrului, un preot din Prahova a reacționat pe Facebook, într-un mod neașteptat.

Omul bisericii le-a transmis enoriașilor, pe Facebook, ca astăzi, duminică, este ultima zi când se mai pot aduna la lăcașul de cult 100 de persoane pentru a se ruga. Ba mai mult, preotul nu doar că le-a amintit, ci i-a și rugat pe enoriași ca în ultima duminică înainte ca noile măsuri să fie aplicate, să se adune la fiecare biserică cel puțin 100 de persoane pentru Sfânta Liturghie.

„Doamne ajută, dragii și iubiții mei credincioși!

Ați auzit mai devreme ordonanța militară. Haideți, mâine să fim 100 credincioși, la Sfânta Liturghie! Când vom mai putea să fim atâția, nu știm! Așa că măcar 100 să fim mâine la fiecare biserică! Eu vă aștept cu multă dragoste, la biserica mea, la Scăieni!
SUS INIMILE! Doamne ajută!”
, a scris preotul Ioan Arion pe pagina sa de Facebook. 

După ce și-a postat mesajul, preotul a avut parte de o surpriză neplăcută. Cei ce îl urmăreau pe Facebook s-au arătat de-a dreptul indignați de îndemnul său, în plină pandemie de coronavirus. După ce comentariile legate de faptul că nu face bine prin îndemnul său, preotul din Prahova a decis să își șteargă postarea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro