Toamnă ''toridă'' în România. Meteorologii anunță temperaturi apropiate de 30 de grade, în zilele următoare

Toamnă ''toridă'' în România. Meteorologii anunță temperaturi apropiate de 30 de grade, în zilele următoare © Pixabay

Vești de ultim moment de la meteorologi. Anomalie în țara noastră, în perioada imediat următoare, asta pentru că Administrația Națională de Meteorologie a anunțat temperaturi cu mult peste limita normală a datei în care ne aflăm.

Urmează temperaturi de până la 30 de grade

Astfel, spun meteorologii, în toată țara urmează temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă. Astfel, mijlocul lunii octombrie îi ia prin surprindere pe români, iar meteorologii annunță temperaturi aproape la fel ca într-o zi de vară. Temperaturile vor urca aproape de 30 de grade, iar soarele își va face apariție în fiecare zi. Cel mai cald va fi în Muntenia, în sudul Moldovei și în Oltenia, acolo unde se va ajunge la temperaturi de 27-28 de grade.

Vremea va fi caldă și frumoasă în toată țara, iar singurele temperaturi puțin mai mici, cu excepția zonei montane, vor fi în vestul, sud-vestul și centrul țării. Meteorologii se declară uimiți de căldura care se va așterne în aceste zile. De altfel, trebuie să recunoaștem că și weekendul acesta a fost unul extrem de fumos și călduros.

Astfel, iată că după ce în weekendul de săptămâna trecută, temperaturile au scăzut dramatic și în multe regiuni a plouat, la munte căzând și primii fulgi de nea, soarele nu ne părăsește, iar mijlocul lunii octombrie va fi unul extrem de frumos, potrivit Severe Weather Alert - România. Veștile sunt la fel de bune și la malul mării, iar temperatura maximă va ajunge la 22 de grade.

Când începe să se răcească

Meteorologii au anunțat că temperaturile încep să mai scadă, însă foarte puțin, de joi, atunci când temperatura maximă va fi cuprinsă între 18 și 26 de grade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro