Microbuz ISU răsturnat în Cluj-Napoca. Transporta spre carantină 14 români întorși din Franța

Microbuz ISU răsturnat în Cluj-Napoca © Arhiva

Un microbuz ISU Maramureș s-a răsturnat în mijlocul șoselei, miercuri, în Cluj-Napoca. În autospecială se aflau 14 români întorși din Franța, care urmau să ajungă în centru de carantinare.

Un microbuz ISU Maramureș, în urma unui accident cu o altă mașină, a ajuns cu roțile în sus pe șosea. Pasagerii autospecialei erau transportați de la aeroportul din Cluj spre centrele de carantină din Maramureș.

În urma impactul destul de puternic, ce a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca, doi pasageri ai autospecialei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți 12 români au fost preluați de un alt microbuz, continuându-și drumul spre locurile de carantină din Maramureș.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații.

Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport și a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, au spus reprezentanții ISU Cluj, potrivit Mediafax.

La fața locului au ajuns două autospeciale și un echipaj SMURD pentru a prelua cele două victime, dar și oamenii legii care au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro