De ce nu era folosit microbuzul școlar pentru a transporta elevii din Gura Șuții! Schimbarea s-a făcut după moartea Adrianei

De ce nu era folosit microbuzul școlar pentru a transporta elevii din Gura Șuții! Schimbarea s-a făcut după moartea Adrianei © Captură video

Părinții din Gura Șuții, acolo unde Adriana a fost răpită și ucisă de un bărbat olandez, sunt revoltați. Chiar dacă în localitate exista un microbuz școlar, acesta nu era folosit pentru transportul zilnic al elevilor. 

Cu microbuzul respectiv mergeau doar jucătorii din echipa de fotbal a localității, atunci când aveau meciuri în deplasare. Între timp, copiii s-au speriat și le spun părinților că se tem să nu fie luați și ei. De acum însă, microbuzul funcționează în fiecare zi, iar elevii nu mai sunt nevoiți să meargă pe jos. 

"Microbuzul e de cinci ani în comună. Și nu s-a folosit decât în scopuri... așa. Fetița mea-mi spunea: mami nu mai mă duc la școală că mi-e frică! Dacă mă ia, mami?", a povestit mama unei fetițe din Gura Șuții. 

"A fost cu copiii câteva meciuri, duminica, la câteva... Sunt tot elevii școlii. Da. Ce e un lucru rău în treaba asta? (n.r. deplasarea jucătorilor de fotbal)”, a spus primarul Constantin Dinu pentru Digi24. 

Între timp a fost analizat ADN-ul găsit în locul unde Adriana, fetița de 11 ani, a fost găsită moartă. Parchetului general au primit primele rezultate privind cazul petrecut la Gura Șuții, Dâmbovița, iar totul este clar acum: ADN-ul olandezului a fost găsit la locul crimei. "În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat. Totodată, prin intermediul INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a fost confirmat decesul suspectului. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.", au transmis reprezentanții Parchetului General.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro