Mihaela, asistenta din Vaslui bătută cu scaunul de soțul psiholog, a murit înainte de Anul Nou. Copiii femeii îi iau apărarea tatălui

Mihaela, asistenta din Vaslui bătută cu scaunul de soțul psiholog, a murit înainte de Anul Nou. Copiii femeii îi iau apărarea tatălui © Facebook

Durere fără margini în cadrul Spitalului Județean Vaslui, după ce Mihaela Enache, asistenta bătută cu scaunul de soțul său de Ziua României, a murit. Femeia a stat trei săptămâni în comă, însă, din păcate, organismul său nu a mai putut lupta, iar aceasta s-a stins înainte de Anul Nou.

Cazul Mihaelei Enache este unul extrem de dur și dureros. Femeia, care era una dintre cele mai bune asistente din cadrul Spitalului Județean Vaslui, a fost bătută de soțul ei cu scaunul. În plus, potrivit unor surse, se pare că aceasta ar fi fost chiar și otrăvită. Femeia a fost bătută chiar de Ziua României, dar și la câteva zile după, povestesc colegii săi, care, de altfel, cunoșteau situația în care se află colega lor, pentru că nu de puține ori aceasta venea la serviciu cu semne pe corp.

“Spunea că nu mai poate trăi alături de el, că mereu o bate. A bătut-o și de 1 decembrie, a bătut-o și miercuri (n.r.: 4 decembrie), cu o zi înainte de a se interna în spital. De multe ori soțul îi lua cardul pe care îi intra salariul, iar banii îI băga în jocurile de noroc. Ne-a spus că din cauza bătăilor de multe ori a fost nevoită să plece de acasă de frica lui”, a spus una dintre colegele Mihaelei Enache, potrivit Vremea Nouă.

Copiii Mihaelei Enache îi iau partea tatălui lor

Chiar dacă întreaga situație conduce spre ipoteza crimei, cei doi copii ai Mihaelei Enache îi iau partea tatălui lor și spun că nu se pune problema ca aceasta să fie otrăvită. În plus, pentru a părea că este destul de afectat de situația în care se află nevasta lui, Mihai Enache a decis să-și ia cinci zile libere de la serviciu, pentru a-i fi alături. Ba chiar, pentru a oferi o imegine cât mai protectoare, acesta i-a și acuzat pe medici că nu fac tot ce pot pentru a-i salva soția.

Momentan, bărbatul este în libertate, iar pe numele lui au fost deschise două dosare penale. Potrivit Vremea Nouă, se vorbește și despre o mușamalizare a cazului, mai ales că bărbatul, care acum este psiholog în cadrul Poliției de Frontieră Vaslui, a lucrat înainte ca polițist la IPJ Vaslui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro