Soţia lui Mihai Constantinescu, informaţii de ultimă oră despre starea artistului

Soţia lui Mihai Constantinescu, informaţii de ultimă oră despre starea artistului © arhivă

Mihai Constantinescu se află în comă, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală şi toată lumea aşteaptă veşti de la apropiaţii săi, privind starea de sănătate a artistului. 

Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Antena Stars că în aceste moment, starea artistului este staţionară, dar la fel de gravă. Însă, are încredere că se va vindeca şi că totul va reveni la normal. 

De asemenea, a precizat faptul că Mihai Constantinescu a făcut un stop cardio-respirator, nu trei, aşa cum s-a vehiculat. 

"Starea lui este staţionară, stabilă cu tensiunea, dar în continuare gravă! Sunt paşi mărunţi spre vindecare pe care-i face şi asta îmi dă încredere că se însănătoşeşte", a declarat Simona Secrier pentru Antena Stars. 

A mai avut probleme medicale în trecut:

Mihai Constantinescu are o proteză biologică în pozitie mitrală, o proteză biologică în poziţie aortică (2018), o proteză biologica iterativă poziţie mitrală şi anuloplastie tricuspidiană (2017). Nefrectomie dreapta (2018). Bloc atrioventricular grad 1. Accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septică (a III-a 2019). 

Luni seara, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital. Cântărețul se confruntă de ani de zile cu probleme de sănătate la inimă.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro