Milionar celebru, scandal cu poliția, după ce a fost prins în fapt / Ce le-a pregătit agenților!

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, pasionat de viteză și mașini tunate, le-a pregătit o surpriză de proporții polițiștilor care l-au prins în ofsaid.

Costel Cășuneanu a deschis, recent, un proces la Judecătoria Buzău, susținând că o amendă primită de la agenții de circulație ar fi fost aplicată ilegal. Deși a depus mai multe probe la dosar, menite să îi susțină varianta, milionarul a primit o veste la care nu se aștepta: cererea sa a fost respinsă.

”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Căşuneanu Costel în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, împotriva procesului-verbal seria PBZX nr. 274049/30.08.2019, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, au decis magistrații. Așa că, acum, scandalul cu polițiștii de la Poliția Rutieră se mută la tribunal, unde afaceristul speră că va avea câștig de cauză.

Costel Căşuneanu este fiul cunoscutului om de afaceri implicat în domeniul construcţiei de drumuri, supranumit „Regele asfaltului”. Conform atitudineaonline.ro, el este un împătimit al întrecerilor pe teren accidentat, dar a putut fi urmărit şi pe circuit, cu ocazia primei ediţii a Bucharest City Challenge, în 2007, când a mers în cadrul Cupei Dacia Logan cu o maşină tunată, ale cărei costuri s-au ridicat la 110.000 de euro. Conform aceleiași surse, el este posesorul unui Bugatti Veyron, evaluat la peste un milion de euro, pe care îl testează destul de rar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro