Milionar de top, scandal total cu poliţia! S-a lăsat cu dosar

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunscuţi afacerişti din România, fost "rege al asfaltului", actualmente bancher, a declarat război poliţiei.

Dorinel Umbrărescu este citat, la finele acestei luni, într-un dosar deschis chiar de el la Tribunalul Bacău, în care solicită anularea unei sancţiuni contravenţionale. Amenda a fost primită anul trecut, iar la Judecătorie cererea i-a fost respinsă milionarului, aşa că acesta a atacat hotărârea, sperând că magistraţii de la Tribunal vor fi mai indulgenţi cu el. Cel mai probabil, nu amenda de câteva sute de lei este "buba" pentru milionar, ci punctele acumulate, care ar putea conduce la suspendarea permisului. Aşa că afaceristul îşi joacă ultima carte, contestând sancţinea dată de Poliţia Rutieră.

Dorinel Umbrărescu a fost ani la rând în topul celor mai bogați români, ajugând ca în anul 2014 să aibă o avere estimată la 400 milioane de euro, potrivit ziaruldevrancea.ro. Firmele sale ajunseseră să aibă afaceri de miliarde de euro, obținând contracte uriaşe în infrastructura rutieră. Dorinel Umbrărescu a anunțat în anul 2015 că se retrage din construcțiile de drumuri, după ce cu un an înainte a început să investească în domeniul bancar. Banca pe care o deține în totalitate a fost însă pe pierdere în anul 2016 și și-a închis sucursalele, iar anul 2017 au existat informații că fostul rege al asfaltului ar vrea să o lichideze. Până la urmă, banca și-a restrâns capitalul, iar firma de asfaltări înfiinţată de Umbrărescu a revenit în forţă pe piaţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro