Milionar dispărut în România! Recompensă de sute de mii de euro pentru oricine îi dă de urmă

+2 click pentru
galerie

Milionar dispărut în România! Recompensă de sute de mii de euro pentru oricine îi dă de urmă © Facebook - Poliţia Română

Au trecut mai bine de patru ani de la una dintre cele mai misterioase dispariţii din România. Milionarul kuweitian Mohamed Al-Baghli s-a făcut nevăzut în Cheia, la vârsta de 79 de ani. Bărbatul este în continuare căutat, iar familia oferă o recompensă record pentru oricine poate da o informaţie utilă.

În anul 2018, după trei ani de căutări disperate la care au participat zeci de câini de urmă. sute de poliţişti şi apropiaţi ai milionarului, familia sa a anunţat că oferă o recompensă record: un milion de euro. 

Atunci, fiii lui Mohamed Al-Baghli nu erau convinşi că reprezentanţii Poliţiei Prahova se mai ocupă de dispariţia tatălui lor, deşi, pe hârtie... aşa apare. Astfel că, şi-au pus speranţa în cetăţeni. Cu toate acestea, nimeni nu a găsit nimic. 

Potrivit informaţiilor apărute în presă, "oferta" de un milion de euro era valabilă o lună de zile. În continuare însă, familia este dispusă să dea sute de mii de euro pentru oricine oferă o informaţie utilă în cazul dispariţiei milionarului. 

În ziua de 05.08.2015, Mohamed Al-Baghli a dispărut de la o pensiune din com. Măneciu, sat Cheia, jud. Prahova, unde se afla cazat. Ultima oară a fost văzut în curtea unei pensiuni învecinate, şi ulterior îndreptându-se către pădurea din apropiere.  

În cazul în care milionarul va fi declarat mort, o treime din averea lui va reveni celor menționați în testament. Cel mai probabil, celor opt copii ai săi. Restul sumei va intra în posesia statului Kuweit.

Milionarul kuweitian, căutat în continuare şi de Poliţia Română

Pe site-ul oficial al Poliţiei Române, la "Persoane urmărite", îl găsim şi pe Mohamed Al-Baghli.

SEMNALMENTE: 1,75 m înălţime, greutate 55-60 Kg, părul tuns scurt alb, ochii căprui, mustață albă, mers foarte încet cu ajutorul unui baston, poartă ochelari de vedere, degetul mare de la piciorul drept atrofiat, la încheietura mîinii drepte o cicatrice.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat în sarid crem (costum traditional arab), lenjerie (boxeri şi tricou) albă, purta papuci de culoare închisă şi avea asupra sa un baston din mahon cu inserţii argintii, reprezentând în limba arabă 1964.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro