Milionarul care a ucis un polițist în misiune, gest scandalos față de fiul victimei / Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Milionarul care l-a ucis pe ”Dulăul” de la Circulație a făcut un gest scandalos față de fiul victimei sale, în încercarea disperată de a fenta o hotărâre judecătorească.

Recent, Andullah Ataș, milionarul supranumit ”Sultanul veiozelor”, a deschis un proces împotriva fiului polițistului pe care l-a ucis, pentru a nu plăti despăgubirile de aproape 400.000 de euro acordate de instanță. Pe de altă parte, Tribunalul Bucureşti a deschis, recent, un dosar, din oficiu, pentru a-l ajuta pe milionarul criminal Abdullah Ataş să iasă mai devreme din puşcărie, ca şi alte persoane condamnate. Conform legii, contestaţia la executare poate face obiectul unui poces ”atunci când se invocă amnistia, prescripţia, graţierea sau orice altă cauză de stingere ori de micşorare a pedepsei". În urmă cu doi ani, Curtea de Apel Bucureşti i-a redus pedeapsa criminalului, de la 23 de ani şi 6 luni la 22 de ani şi 10 luni de închisoare, sentinţa fiind definitivă.

Ataş a fost condamnat pentru pentru omor calificat după ce, în dimineaţa zilei de 3 august 2015, l-a lovit cu maşina pe subinspectorul (port-mortem) Gheorghe Ionescu (foto sus). Potrivit anchetatorilor, poliţistul de la Brigada Rutieră i-a făcut semn omului de afaceri Abdullah Ataş să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea. Conform anchetatorilor, după ce l-a lovit pe agent, omul de afaceri turc a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti în Pipera.

"După proiectarea lucrătorului de poliţie, inculpatul Ataş Abdullah şi-a continuat deplasarea pe şoseaua Pipera, aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia şoseaua Pipera - şoseaua Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuieşte un imobil", potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti. După trei săptămâni de comă, poliţistul a decedat la Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Anchetatorii au stabilit că omul de afaceri turc consumase băuturi alcoolice într-un club din Capitală şi avea, la momentul producerii accidentului rutier, o alcoolemie 1.95-2.00 la mie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro