Milionarul român care și-a înșelat nevasta cu Patricia Kaas, obligat să împartă averea cu mama copiilor / Detalii exclusive

+5 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai controversați afaceriști din România, devenit celebru după ce și-a înșelat soția cu artista Patricia Kaas, este forțat să își împartă averea de zeci de milioane de euro cu mama copiilor săi.

Remus Truică este chemat din nou în fața instanței, de această dată nu pentru infracțiuni de corupție, ca în alte dosare, ci pentru a împărți, cu forța, averea impresionată cu fosta soție, Irina Ortan (foto sus). Cei care au deschis procesul de partaj judiciar sunt reprezentanții Fiscului din județul Ilfov, care încearcă, astfel, să recupereze datoriile uriașe acumulate de celebrul afacerist. 

Iată ce scria celebra cântăreaţă într-o carte a ei, despre relaţia cu Remus Truică: "Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană, îmi făcea toate voile. Nu mai vedeam decât genele lui lungi, pielea lui mată și surâsul irezistibil. Făcea dragoste de minune. E un amant desăvârșit. Avea totdeauna să-mi povestească o mie de lucruri. Eram inseparabili (...) Visam cu ochii deschiși. Îmi vorbea de viitor, de noi doi. Să plecăm, să trăim pe o insulă. Îl credeam pe cuvânt, doar era un om de afaceri stăpânit și cumpătat, a făcut avere cu idei sclipitoare și inovatoare, nu mai era un tinerel. Știe bine ce face. Îmi spunea că sunt femeia vieții lui. N-avea nicio îndoială în privința asta... 

Trec zilele, săptămânile. Eu sunt încă amanta unui bărbat însurat. Călătoriile noastre clandestine ne poartă la Londra, Monaco. Saint-Tropez ne primește cu brațele deschise. Dar mie începe să nu mi se mai pară amuzant. Impresia amară că nu sunt decât un trofeu începe să pună stăpânire pe mine. Eu sunt celebră, el e bogat. Onassis și Callas a lui, în versiunea 2010. Cu diferența că eu una nu vreau să-mi sacrific cariera pentru un bărbat, nu vreau să fiu doar un obiect în plus în colecția lui".

Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. În acelaşi dosar, prințul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susțin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Robert Roșu și alte persoane au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de prințul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat Dan Andronic, Marius Marcovici și Lucian Mateescu. Astfel, prințul Paul i-a promis lui Remus Truică și asociaților săi o cotă importantă, între 50% și 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendica în România și, ulterior, le-a și dat acestora bunurile, pe măsura obținerii lor, în schimbul intervenției pe lângă funcționari publici cu atribuții în reconstituirea/retrocedarea dreptului de proprietate din București și din mai multe județe din țară sau pe lângă judecători.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro