Strigătul de ajutor al unui militar român! Silviu încearcă din răsputeri să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc"

Strigătul de ajutor al unui militar român! Silviu încearcă din răsputeri să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc" © Facebook

Silviu Gabriel Ciolan, un tânăr militar român, luptă cu toată puterea pentru a-şi salva logodnica. Partenera sa de viaţă, Georgiana, de doar 24 de ani, are cancer. Pentru că el nu-şi vede viitorul fără ea şi visează la nuntă, care este programată pentru anul viitor, a cerut ajutorul internauţilor.

Tânărul militar a trimis un mesaj sfâşietor către Liga Militarilor Profesionişti, care l-a făcut public pe reţelele de socializare. Silviu şi Georgiana urmează să se căsătorească pe 19 septembrie 2020, dar până atunci, duc o luptă grea cu cancerul. Silviu este disperat şi cu două împrumuturi, a reuşit să strângă aproape 30.000 de euro pentru a-i salva viaţa iubitei. Însă, nu e de ajuns.

"Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începând cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mică durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold. Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm.

Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm....Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape... 30 mii euro.

Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta.... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fii trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Vă mulțumim din suflet!"

Haideți băieți să-l ajutăm pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel! 
Cont bancar: CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel. IBAN : RO24RNCB0133145990540001",
este mesajul publicat de Liga Militarilor Profesionişti.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro