Ministrul Sănătății, anunț important despre ieșirile din localitate. Vom avea sau nu nevoie de declarația scrisă

Ministrul Sănătății, anunț important despre ieșirile din localitate. Vom avea sau nu nevoie de declarația scrisă © Hepta

Nelu Tătaru a făcut noi declarații privitoare la ieșirile din localitate după data de 15 mai. Ministrul Sănătății a făcut un anunț important în acest sens, explicând dacă românii vor avea sau nu nevoie de declarație pe propria răspundere în varianta scrisă.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a transmis în această seară la Antena 3 că ieșirea din localitate a cetățenilor după data de 15 mai, atunci când România iese din stare de urgență și intră în starea de alertă, se va efectua pe baza declarației pe proprie răspundere în variantă scrisă.

„Au existat discuții ca ieșirea din localitate să se facă pe o responsabilizare a celui care pleacă, o declarație verbală, întrebându-se la ieșirea din localitate și la intrarea în cealaltă localitate.

S-a luat totuși decizia să se facă până la urmă pe baza declarației pe proprie răspundere, declarația scrisă. S-a considerat că atunci când scrii te gândești de 7 ori înainte.”, a spus Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, la Antena 3.

Nelu Tătaru a mai anunțat că această declarație are rolul de a ne responsabiliza și mai mult.

Mergem pe acea parte în care nu neapărat amenințăm cetățeanul cu o amendă, dar acea hârtie să ne responsabilizeze”, a mai spus Ministrul Sănătății Nelu Tătaru.

În continuare, Ministrul Sănătății a transmis că nu s-a luat nicio decizie până în acest moment dacă lipsa declarației în acest caz va fi sancționată cu amendă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro