Minor abuzat sexual de un traficant de droguri lăsat în libertate de judecători / Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Un traficant de droguri lăsat în libertate de judecători, care l-au condamnat la un an şi patru luni, cu suspendare, a mai comis o faptă: abuzat sexual un minor.

Robert Gabriel Albei, un traficant de droguri din Călăraşi condamnat la un an şi patru luni, cu suspendare, în urmă cu două săptămâni, a profitat de faptul că judecătorii l-au lăsat în libertate şi a mai săvârşit o infracţiune. De această dată, nu a mai vândut „moarte albă” copiilor, ci a filmat un minor în ipostaze indecente şi a făcut publice imaginile, motiv pentru care săptămâna trecută s-a ales cu un nou dosar penal, pentru pornografie infantilă.

Traficantul pervers face parte dintr-o gurpare interlopă extrem de violentă, iar în dosarul de trafic de droguri a fost judecat alături de un mafiot celebru în Călăraşi, Marius Claudiu Patronie. Acesta din urmă a primit un an cu suspendare pentru trafic de droguri, deşi are un trecut impresionant.

În urmă cu câţiva ani, Patronie, care este poreclit Fasolaru, a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme, după ce poliţiştii l-au reperat în trafic şofând un bolid, deşi nu avea permis. Mai multe echipaje l-au urmărit prin tot oraşul pe interlop, iar într-un final acesta a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro