Incident grav într-o școală din Constanța! Un elev a fost înjunghiat de un coleg

Incident grav într-o școală din Constanța! Un elev a fost înjunghiat de un coleg © Arhiva

Un elev de clasa a VII-a a fost înjunghiat de un coleg chiar la școală, cu un cuțit de bucătărie. Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială nr. 5 din Constanța.

Elevul a fost înjunghiat de colegul său cu un cuțit de bucătărie și a fost transportat imediat la spital cu o ambulanță. Cei doi minori s-au certat din cauza unor neînțelegeri mai vechi, din cauza unui joc online, potrivit primelor informații.

"Din ce știu, rana este ușoară și nu necesită spitalizare. Polițiștii au preluat cazul, iar directorul unităţii de învăţământ va întocmi un raport referitor la incident. În data de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict.", a transmis inspectorul general şcolar al ISJ Constanţa, conform replicaonline.

Ce a pățit minorul

Conflictul a izbucnit din senin, iar colegii nu au avut timp să intervină, mai ales atunci când unul dintre băieți a fost înjunghiat cu cuțitul de bucătărie. Victima a fost înjunghiată în coapsa piciorului drept și, din fericire viața nu i-a fost pusă în pericol și nu a necesitat zile de internare.

Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, dar și pentru portul sau folosirea de obiecte fără drept. Adolescentul va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro