Minoră căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă! Nicoleta a luat cu ea 300 de lei, dar și un geamantan cu haine!

Minoră căutată de polițiști după ce a dispărut de acasă! Nicoleta a luat cu ea 300 de lei, dar și un geamantan cu haine! © observator

Părinții unei minore în vârstă de 14 ani sunt disperați. Tânâra a plecat de acasă noaptea trecută, fără vreun motiv, iar cu ea a luat o sumă de bani și un geamantan cu haine. Polițiștii o caută în aceste momente. 

Nicoleta Iuliana Gheorghe este o tânără de 14 ani din localitatea Breasta. Aceasta a plecat în urmă cu o noapte de acasă, iar de atunci părinții sunt disperați pentru că nu o găsesc.
Atunci când a părăsit domiciliul, minora a luat cu ea un geamantan cu haine, dar și 300 de lei.

Imediat familia a alertat poliția, iar acum oamenii legii o caută fără neîncetare. 

Semnalmente

Nicoleta Iuliana Gheorghe are 1,50 metri înălțime, păr lung de culoare șaten, ochi căprui, aproximativ de kilograme.  Tânăra nu prezintă semne particulare, însă nici detalii legate de vestimentația sa nu sunt. Cel mai probabil aceasta a fost îmbracată cu un tricou, o pereche de pantaloni de tip jeans, dar și o pereche de încălțăminte de sport. 

Persoanele care o văd sau dețin informații legate de ea sunt rugate să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze de urgență 112. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro