Scenariu sumbru despre dispariția fetiței din Dâmbovița! Mama copilei: "A oprit maşina, a băgat mâna în copil, l-a luat"

Scenariu sumbru despre dispariția fetiței din Dâmbovița! Mama copilei: "A oprit maşina, a băgat mâna în copil, l-a luat" © Arhiva

Au trecut mai bine de două zile de când Adriana, în vârstă de 11 ani, a dispărut fără urmă, în timp ce se întorcea acasă de la școală. În zonă a fost organizată o amplă operațiune de căutare a minorei, la care participă sute de polițiști și jandarmi.

Cu doar câteva ore înainte de dispariție, fetița a fost surprinsă pe camerele de luat vederi, la doar 300 de metri de casă, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Părinții copilei se gândesc la cele mai negre scenarii și sunt convinși că fetița a fost răpită de cineva, mai ales că mai avea doar zece minute până acasă. 

Mama minorei, convinsă că a fost răpită

Pe drum, minora a mers spre casă alături de doi colegi, iar la un moment dat ea a rămas singură, dar nu a mai ajuns acasă. 

"Eram cu altă vecină. Vorbeam şi mă uitam de ea. Zic: <<nu mai vine Adriana>>. Nu mai vine, zic: <<hai, că o veni, hai, că o veni>>. Am văzut că nu mai vine, am luat bicicleta şi am luat-o pe aici. (...)  Aici, ce s-a întâmplat, nu se mai ştie de copilul meu. Copilul meu de aici e luat. Copilul meu cred că nici nu a apucat să facă aşa. Mi-a luat-o cineva! A oprit maşina, a băgat mâna în copil, a luat-o şi a plecat cu el", a declarat Angela Fieraru, mama fetiței dispărute, potrivit observator.tv.

Sute de jandarmi și polițiști participă la operațiunea de căutare a copilei. Zeci de automobile au fost oprite și zeci de localnici au ajutat la căutarea fetiței. Polițiștii îndeamnă pe oricine a văzut sau a auzit ceva despre minoră să sune de urgență la 112. 


facebook whatsapp twitter pinterest