Minoră de 11 ani, dezbrăcată și batjocorită de un vecin de 50 de ani. Bărbatul a și filmat-o cu telefonul mobil!

Minoră de 11 ani, dezbrăcată și batjocorită de un vecin de 50 de ani. Bărbatul a și filmat-o cu telefonul mobil! © arhivă

Un caz de-a dreptul șocant s-a produs în Boldeşti-Scăeni, Prahova, acolo unde o copilă de numai 11 ani a fost chemată de un vecin de 50 de ani acasă la el, pusă să se dezbrace și pipăită în zonele intime.

În ultimul timp, cazurile de agresiune sexuală au luat amploare în România și parcă numărul acestora crește, de la o zi la alta. În Boldeşti-Scăeni, Prahova, o minoră de numai 11 ani a fost supusă unor umilințe greu de imaginat. Copila a fost ademenită de unul dintre vecinii săi acasă la el, acolo unde bărbatul de 50 de ani a pus-o pe micuță să se dezbrace, a atins-o în zonele intime și chiar a filmat-o cu ajutorul telefonului mobil, informează observator.tv. 

Mai mult, bărbatul în vârstă de 50 de ani a amenințat-o pe copilă că dacă va spune ceva din cele întâmplate, îi va ucide tatăl și fratele. Speriată, fetița a mers acasă și le-a mărturisit totul rudelor sale. 

'Ne-a spus că o invita în casă, că o atingea în zonele intime. Nu am dat importanţă, am crezut că interpretează greşit copilul. A şi ameninţat-o acum. Că dacă spune ceva îi omoară pe tatăl ei şi pe frăţiorul ei', a declarat bunicul fetei șocat de cele auzite și întâmplate și extrem de revoltat. 

'Am fost sesizaţi de un bărbat din Boldeşti-Scăeni despre faptul că fiica sa ar fi fost agresată de vecin, un bărbat de 50 de ani. Din primele verificări, se pare că minora, în vârstă de 11 ani, ar fi fost pipăită, iar anterior acesta ar fi pus-o să se dezbrace şi a fotografiat-o în ipostaze indecente. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ameninţare', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, despre cazul cu pricina. 

Pentru ceea ce a făcut, bărbatul de 50 de ani a fost reținut de polițiști, iar minora de numai 11 ani pe care a agresat-o sexual va avea nevoie de consultații la psiholog, mai notează sursa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro