Încă o minoră a dispărut! Ștefania, o copilă de numai 15 ani este de negăsit

Încă o minoră a dispărut! Ștefania, o copilă de numai 15 ani este de negăsit © IPJ Piatra Neamț

Un nou caz de dispariție s-a înregistrat, de această dată în Piatra Neamț. Ștefania Vasilica Guguianu, o copilă de numai 15 ani este dispărută de miercuri, iar autoritățile fac apel la toți cei care au informații despre ea, să sune urgent la 112. 

Ștefania Vasilica Guguianu, o adolescentă de numai 15 ani din Piatra Neamț a dispărut miercuri din complexul în care era instituționalizată iar de atunci, aceasta este de negăsit. Minora are 1.60 înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui, iar în momentul dispariției, Ștefania Vasilica Guguianu purta un maiou negru, pantaloni negri și era încălțată cu adidași negri, după cum informează stiri-neamt.ro.

Oamenii legii au lansat un apel către cetățeni și îi îndeamnă pe aceștia, în cazul în care au informații despre Ștefania Vasilica Guguianu să sune de urgență la 112. 

Polițiștii au efectuat până în acest moment mai multe verificări pe raza municipiului Piatra Neamț dar și în localitățile limitrofe, pentru a-i da de urmă, însă fără niciun rezultat, căci Ștefania Vasilica Guguianu este de negăsit. 

Lista copiilor dispăruți ai României, actualizată

Pe site-ul Poliţiei Române, 18 copii figurează ca fiind daţi dispăruţi. Cel mai nou caz este cel al Ștefaniei Vasilica Guguianu, adolescenta de numai 15 ani din Piatra Neamț care este de negăsit, de miercuri. 

Apoi, în lista copiilor dispăruţi se găsesc numele Măceşanu Alexandra-Mihaela şi Melencu Mihaela Luiza, cele două adolescente ucise de Gheorghe Dincă, Isleam Raluca, Varga Gabriela-Alina, Enea Liviu-Diego, Ţibuliac Mădălin-Giuliano, Varga Sidonia, Munteanu Cosmin-Alexandru, Mihai Denisa, Neagoe Ştefan Alin, Nadasan Simona Nicoleta, Ciobotaru Ana Maria, Burcsa Csaba, Arhip Andreea, Chirilă Nicolae Alexandru, Baciuna Dana-Daniela şi Stoica Dumitru Adrian. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro