Minoră de 13 ani din Sibiu, dispărută fără urmă! Părinții sunt disperați

Minoră de 13 ani din Sibiu, dispărută fără urmă! Părinții sunt disperați © observator.tv

O fetiță, în vârstă de doar 13 ani din Sibiu, a dispărut fără urmă de acasă, iar rudele sunt disperate și cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi. Cojocar Nicoleta a plecat de acasă ieri-după amiază, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea.

Mama fetiței care a dispărut a alertat imediat autoritățile și s-a prezentat la o secție de poliție, acolo unde le-a declarat oamenilor legii că fiica ei a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Familia roagă pe oricine a văzut-o să meargă imediat la poliție sau să sune la 112. Fetița purta, la momentul dispariției, o pereche de pantaloni de culoare albă, bluză albă, cu litere negre în partea din față, dar și o pereche de pantofi sport de culoare vișinie, potrivit oradesibiu.ro.

Polițiștii cer ajutorul oamenilor

Polițiștii au demarat o amplă operațiune de căutare a minorei și roagă pe oricine a văzut-o sau are informații despre ea să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Vă reamintim că în urmă cu două luni, Adriana, o fetiță în vârstă de 11 ani din Gura Șuții a plecat spre școală și nu s-a mai întors. A fost găstită după două zile moartă, la doar câteva sute de metri de casă. Ulterior, s-a aflat că a fost ucisă și violată de un cetățean olandez, care avea antecedente de pedofilie. Când a aflat că are calitatea de inculpat în acest caz, a fugit în Germania, acolo unde și-a pus capăt zilelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro