Minunile făcute de Sfânta Cuvioasă Parascheva. Ce trebuie să faci pe 14 octombrie, pentru a avea și tu o minune în viață

Sfânta Parascheva © captură video

Data de 14 octombrie este extrem de importantă pentru toți românii. În această zi sfântă este prăznuită Sfânta Cuvioasă Parascheva, cunoscută și sub numele de Paraschiva, este o sfântă venerată în Biserica Ortodoxă Română și în alte biserici de rit oriental, sfânta patroană a Moldovei.

Sfânta Parascheva de la Iaşi se bucură în ţară de un cult deosebit, mai mult decât toţi ceilalţi sfinţi care au moaşte în România. În fiecare zi, la Catedrala mitropolitană din Iaşi, de dimineaţă până seara târziu, se face un mic pelerinaj continuu, la care participă persoane de toate vârstele. Sfânta Parascheva este cunoscută pentru numeroasele minuni pe care le-a făcut. Despre câteva din ele vrem să vă vorbim astăzi. 

CITEȘTE ȘI - Sfânta Parascheva. Ce trebuie să facă toate femeile însărcinate, pe 14 octombrie. Ajută bebelușul să aibă o viață lipsită de necazuri!

Sfânta Parascheva, prăznuită pe 14 octombrie, a făcut numeroase minuni. Copii, tineri sau bătrâni, toți au găsit rezolvarea problemei care le măcina sufletul. 

Un copil de trei ani a fost vindecat miraculos. Unui copil de trei ani şi jumătate i s-a oprit brusc graiul. Atunci mama a luat copilul în braţe şi a venit să ceară ajutorul Sfintei Parascheva. Cu lacrimile pe obraji și credință în suflet, femeia și-a pus speranțele în Sfânta Parascheva, iar a doua zi, copilul s-a vindecat miraculos. 

CITEȘTE ȘI - Sfânta Parascheva. Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui pe 14 octombrie, pentru a fi ferit de rele

Un preot s-a vindecat de cancer. Un preot destul de în vârstă a simțit dureri puternice în zona plămânilor. mergând la medic, aceștia i-au confirmat ce era mai rău, așa că preotul s-a urcat în tren și a mers la Iași, acolo unde s-a rugat, timp de câteva ceasuri, Sfintei Parascheva. Ziua următoare s-a vindecat complet!

Studenții, ocrotiți de Sfânta Parascheva. Printre cei care aleargă la ajutorul maicii noastre Parascheva sunt studenţii. Mai ales în lunile de examene, racla Cuvioasei este plină de cărţi, caiete de şcoală şi pomelnice. Foarte mulți studenți au trecut cu brio de examene aproape imposibile, după ce s-au rugat Sfintei Parascheva. 

Familiile își găsesc liniștea, cu ajutorul Sfintei Parascheva. Foarte multe familii în care predomina neînțelegerea și-au găsit liniștea și fericirea, după ce s-au rugat la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. 

CITEȘTE ȘI - Sfânta Parascheva. Ce nu este bine să faci pe 14 octombrie

Cum poți avea și tu parte de o minune 

Ori de câte ori te apasă un lucru sau simți că ceva nu merge cum trebuie în viața ta, ești bolnav sau ai pierdut pe cineva drag, iar durerea e prea mare, tot ce trebuie să faci este să vizitezi moaștele Sfintei Parascheva, aflate în Iași. Roagă-te din suflet, sincer și curat și crede în minuni, iar acestea nu vor întârzia să apară și în viața ta!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro