Mirabela Dauer, atac dur la adresa prietenilor care au trădat-o! Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer a trecut prin momente teribile, după ce a fost trădată chiar de persoanele la care ţinea ca la ochii din cap.

Invitată la "Star Chef", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 20.45, la Antena Stars, Mirabela Dauer a vorbit deschis despre oamenii care i-au schimbat viaţa. Întrebată de Oana Radu dacă a avut parte de prieteni nesinceri, de care s-a descotorosit, Mirabela Dauer a mărturisit că a avut parte numai de oameni de genul acesta: "Cred că m-am învăţat minte... Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, oameni... (...) (Unii au stat – n.r.) pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani... Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (...) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei..."

Vedeţi ce artist celebru a ajutat-o pe Mirabela Dauer să scape de depresie, astăzi, începând cu ora 20.45, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro