Mircea Beuran, victorie în fața justiției! A scăpat de arestul la domiciliu și va fi pus sub control judiciar

Mircea Beuran, victorie în fața justiției! A scăpat de arestul la domiciliu și va fi pus sub control judiciar

Mircea Beuran este acuzat într-un dosar de luare de mită, după ce o rezidentă a făcut denunțul la DIICOT.

Mircea Beuran are obligația să se prezinte în fața organelor de judecată de fiecare dată când este chemat și trebuie să anunțe autoritățile dacă își schimbă locuința. 

Mai mult, el trebuie să se prezinte în fața organului de poliție în raza căruia își are domiciliul, pe baza unui program prestabilit sau ori de câte ori este chemat.

Ce obligații are Mircea Beuran, în timpul controlului judiciar

De asemenea, profesorul Mircea Beuran nu are voie să părăsească teritoriul României, decât dacă primește acordul organelor de anchetă, trebuie să anunțe constant mijloacele de existență și sursele de venit. 

Medicului îi este interzis și să ia legătura, fie direct sau indirect, cu martorii din dosar, dar și să desfășoare activități de conducere, în exercitarea cărora este acuzat că a săvârșit fapta în cauză.

Dacă Mircea Beuran nu respectă măsurile impuse de autorități, el poate reveni la arestul la domiciliu, sau chiar la arestul preventiv.

"Atrage atenţia inculpatului Beuran Mircea că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive. În baza art. 275 alin. 3 Cod proc. pen., cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Definitivă", se arată în decizia instanţei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro