Mirela Vaida a răbufnit, după ce amantul vulpiţei a cerut bani ca să vină în emisiune. ''Ne-ai cerut 3.000 de euro''

Mirela Vaida a răbufnit, după ce amantul vulpiţei a cerut bani ca să vină în emisiune. ''Ne-ai cerut 3.000 de euro'' © Captură

Răsturnare de situaţie în cazul vulpiţei şi al amantului Marian. După ce cel din urmă a promis în emisiunea de ieri că va veni astăzi în emisiune, ei bine, acesta a decis să nu se ţină de cuvânt.

Marian a intervenit la Acces Direct, miercuri, şi a promis că astăzi va veni în platou pentru a oferi mai multe detalii în acest caz. Deşi este unul dintre bărbaţii cu care vulpiţa şi-a înşelat soţul, Marian a decis să nu mai vină astăzi la Bucureşti, refuzând să fie supus detectorului de minciuni.

Întrebat pentru motivul pentru care a ales să nu se ţină de cuvânt, Marian a dat de înţeles că nu a vrut să-şi supere actuala iubită.

"Nu am venit pentru vcă nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă. Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice. Măi vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului", a spus Marian.

Întrebat de Mara Bănică dacă acceptă să vină la Bucureşti doar pentru a face testul la detectorul de minciuni, fără a apărea la tv, Marian a încercat să ocolească răspunsul, enervându-o pe Mara Bănică, care a decis să pună punct discuţiei cu acesta. În plus, jurnalista a precizat că dacă Marian nu vrea să fie supus detectorului de minciuni înseamnă că ascunde ceva, iar gestul lui lasă loc de interpretări.

''E cred că telespectatorii pot să tragă ei singuri concluzia'', a spus Mara Bănică la ''Acces Direct''.

În plus, tupeul lui Marian a atins cote maxime, pentru că în cele din urmă a cerut suma de 3.000 de euro cash pentru a veni în platoul emisiunii. Mirela Vaida a răbufnit la adresa acestuia şi, bineînţeles, că l-a refuzat instant. ''Ne-ai cerut 3.000 de euro'', a spus Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro