Moartea învăluită în mister a unui tânăr din Alba! Bărbatul a fost găsit pe trotuar, cu mai multe fracturi

Moartea învăluită în mister a unui tânăr din Alba! Bărbatul a fost găsit pe trotuar, cu mai multe fracturi © Pixabay

Cazul unui tânăr găsit rănit pe trotuar este încă neelucidat, fiind vorba de un incident la care nu a asistat nimeni.

Poliţia a fost chemată la faţa locului de către cetăţenii care l-au găsit pe bărbatul de 26 de ani pe marginea drumului, având mai multe răni.

Iniţial, poliţiştii au crezut că este vorba despre un accident rutier. Această variantă a fost exclusă pe parcursul anchetei.

Tânărul a fost găsit în apropierea unei şcoli. El a fost transportat în stare gravă la spital, cu fracturi la ambele picioare, dar şi răni în zona feţei. 

Bărbatul a murit din cauza rănilor

În seara zilei internării, el a decedat la spitalul din Alba Iulia, din cauza rănilor deosebit de grave pe care le-a suferit.

”Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, politraumatizat, cu multiple fracturi, inclusiv deschise, posibil în urma unei căderi de la înălţime. Avea fractură de bazin, fracturi la oasele feţei, la mandibulă (traumatism cranio-facial sever), fracturi la membrele inferioare şi alte leziuni foarte grave. Acesta a decedat, miercuri, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa”, au precizat reprezentanţii spitalului, pentru alba24.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, deşi nu au existat martori la incident care să confirme în ce împrejurări a ajuns tânărul în acea stare.

Cauza morţii a fost stabilită ca ”traumatisme în urma precipitării (căderii) de la înălţime”.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro